Aanbod

Vaak hebben gezondheidsklachten hun oorsprong in emotionele disbalans of in moeilijke levenservaringen. Ieder mens heeft een zelfherstellend vermogen, maar dit kan op een milde manier een zetje nodig hebben.

Als holistisch therapeut ga ik samen met jou op zoek naar de oorsprong van de klacht en leggen we verbanden tussen o.a. lichamelijk, emotioneel en spiritueel niveau. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, wat betekent dat een lichamelijke klacht ook emotioneel impact heeft, of andersom. Bij disbalans kan het moeilijk zijn je krachten en mogelijkheden volledig te benutten.

Je ontvangt in mijn praktijk een behandeltraject waarbij gebruik wordt gemaakt van o.a. holistische coaching, reiki, magnetiseren, EFT en Bach Bloesem Remedies. In combinatie met mijn jarenlange werkervaring in de reguliere (geestelijke) gezondheidszorg, bied ik met deze holistische methodieken een breed pakket. Hierdoor brengen we samen jou in de kern weer in balans en kun je met vertrouwen en nieuwe energie het eigen, unieke levenspad verder bewandelen en de levenstaken vervullen.

Ook bij chronische of ongeneeslijke ziekte kan ik een ondersteunend traject aanbieden, waarbij verlichting van de klachten en acceptatie centraal staat. Wees welkom om te informeren naar de mogelijkheden.