Locatie / huisbezoek

De praktijkruimte bevindt zich in ’s-Heer Arendskerke. Het is op de 1e verdieping en er is geen lift. Gratis parkeren is mogelijk op ca 50 meter. Vanaf de A58 is het slechts enkele minuten rijden naar de locatie. Huisbezoek behoort tot de mogelijkheden.

Het kan voorkomen dat er honden of poezen in de praktijk geweest zijn. Houdt hier rekening mee bij eventuele allergieën.

Afspraken

De praktijk is op wisselende dagen geopend, veelal is een afspraak mogelijk op donderdag, vrijdag en zaterdag. Afspraken maken kan per mail, via WhatsApp of telefonisch. In verband met werkzaamheden elders is de praktijk niet altijd direct bereikbaar, wanneer u de voicemail inspreekt dan word u zo spoedig mogelijk terug gebeld. Na het maken van de afspraak krijgt u een bevestigingsbrief met aanvullende informatie staat. Afspraken kunnen kosteloos geannuleerd worden tot 24 uur van te voren. Daarna wordt het volledige tarief in rekening gebracht.

Betalen

Er is geen pinautomaat aanwezig. Met de smartphone kan ter plekke de rekening voldaan worden via een betaalverzoek, per Tikkie of via de Ideal App. Contant betalen behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Contactgegevens

Tel/Whatsapp: 06-43263699
Mail: veldiep@gmail.com
Website: www.veldiep.nl