Selecteer een pagina

Contact

Voor holistische therapie ben je van harte welkom!

Plaats

’s-Heer Arendskerke

Telefoon

contact-holistische-therapie-zeeland-1

Ben je ook toe aan meer inzicht in jezelf?

Begrijpen wat je gezondheidsklachten te melden hebben, bewust worden van de boodschap van emoties en gedragspatronen? Leren luisteren naar de thema’s die blijven terugkeren in je leven omdat ze aandacht nodig hebben? Dan ben je bij praktijk De Veldiep aan het juiste adres. De focus ligt minder op het wegnemen van ‘symptomen’, maar meer op het ontwikkelen van zelfkennis en vereniging met jezelf zoals je bent.

Zodat je met compassie voor jezelf verder kunt op je levensreis.

Veelgestelde vragen

Kan ik makkelijk parkeren?

Er is voldoende gratis parkeerruimte op loopafstand van de praktijk.

Ben je altijd bereikbaar?

Nee, ik ben niet altijd even goed te bereiken. Ik ben van mening dat het altijd bereikbaar zijn in onze huidige wereld bij draagt aan het ontstaan van gezondheidsklachten. Door de mobiele telefoon en zeker het overal online kunnen zijn, staat iedereen altijd ‘aan’. Het altijd een telefoon bij hebben geeft een on-vrij gevoel.  Soms is het goed om even uit te schakelen. Even geen prikkels, even ongestoord in verbinding kunnen zijn met hetgeen wat je  aan het doen bent. Met aandacht aanwezig zijn in het moment.

Natuurlijk heb ik bij de start van de praktijk erover gedacht dat ik nu echt mijn telefoon mee moet gaan nemen als ik de deur uit ga. Maar dan zou ik mijn eigen overtuigingen teniet doen en daarmee mijn eigen gezondheid benadelen. Waardoor ik ook minder goed zou functioneren in de praktijk. Ik heb er dus voor gekozen om bij mijn eigen manier van leven te blijven en dit ook uit te dragen.

Mijn telefoon is thuis, wanneer ik er ben dan neem ik op en anders bel ik terug bij het zien van een gemiste oproep of het horen van een voice mail. Ik heb WhatsApp, maar zet die geregeld een aantal dagen uit. Verder heb ik geen sociale media. Op de werkdagen kijk ik vrijwel dagelijks op de mail, dat is de beste manier om mij te bereiken. Een SMS sturen met het verzoek om terug te bellen werkt ook goed.

Kom je ook op huisbezoek?

Wanneer het prettiger of makkelijker is om mij  thuis te ontvangen, dan is dat in overleg zeker mogelijk. Ik reken een reiskostenvergoeding en wanneer het verder dan 25 km is, dan komt er ook een nader af te spreken tarief bij voor de reistijd.

Is er een lift?

Nee, er is geen lift. De praktijk is op de eerste etage, de trap is vrij steil. Mocht dit een probleem zijn, dan hoor ik het graag, dan verplaatsen we het consult naar de begane grond.

Je bent welkom

Met alle hoofdkennis, praktijkervaring, levenswijsheid, krachtige energie, prachtige methodieken en een dosis gezond verstand sta ik naast je.

We gaan samen de puzzelstukjes van je leven tot een overzichtelijk geheel bijeen leggen.

Heb je een vraag of wil je een behandeling boeken? Neem gerust contact met me op.

13 + 11 =