Selecteer een pagina

Maureen Mayr

Over mij

Maureen-Mayr
9

Authentiek

9

Autonoom

9

Open-minded

9

Holistisch therapeut

9

Bach Bloesem consulent

9

Sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Sinds 1994 ben ik werkzaam in de (geestelijke) gezondheidszorg

Door de jaren heen ben ik steeds meer gaan zien dat er bij iedereen een logisch patroon zit in de aanwezigheid van de klachten. Vanaf 2009 ben ik me gaan verdiepen in de zin van ziek-zijn. Het is een boeiende,  jarenlange, ontdekkingsreis geworden, met opleidingen, cursussen, het doorlopen van mijn eigen proces en vooral veel oefenen en ervaring opdoen. Alle kennis, de eigen levenservaring, de jarenlange werkervaring en mijn nuchtere karakter zijn bij elkaar gekomen. Met beide voeten op de Zeeuwse klei ben ik in verbinding met het aardse, de kosmos en alles wat er tussen ligt.

Maureen-mayr-1

Buiten de lijntjes is zoveel meer ruimte

Maureen-Mayr-8

Een andere manier van kijken naar gezondheid en ziekte

Ik geloof dat het lichaam en de geest geen fouten maken. Vanuit een natuurlijke behoefte tot overleving, wordt elke aanpassing gedaan  met een goede reden. Je systeem weet precies wat nodig is om je te beschermen tegen een mogelijke bedreiging. Vanuit onze huidige ‘maakbare’ wereld, is er een trend ontstaan waarbij iedere klacht, emotie of eigenschap die ongemak geeft zo snel mogelijk moet verdwijnen.

Dit is eigenlijk heel jammer, want ons lichaam en onze geest willen ons juist een boodschap geven. Ben je ook benieuwd wat jouw klacht je wil vertellen? Of welke functie een patroon kan hebben? Graag nodig ik je uit om dit samen te gaan onderzoeken. Het gaat je leiden naar een andere manier van kijken naar gezondheid en ziekte. Door te begrijpen wat er gaande is, ben je beter in staat zelf regie te nemen over je eigen herstel.

Iedereen is welkom in mijn praktijk

Vanuit mijn holistische werkwijze, maakt het namelijk niet uit of de aanpassing zich gemanifesteerd heeft in het lijf, in het hoofd of in het hart. Het is wel een proces wat tijd en geduld vraagt. Een probleem wat zich in jaren opgebouwd heeft, is niet in een paar weken opgeruimd.

Regie over je eigen gezondheid

Het is belangrijk dat je in je leven enige rust en ruimte hebt om zelf actief aan de slag te kunnen gaan met de verkregen inzichten. Herstellen doe je zelf. De werkvormen die ik gebruik zijn eenvoudig zelf thuis toe te passen. Dat maakt dat je eigen kracht groeit en er geen afhankelijkheid ontstaat. Je bent zelf in actie en neemt zelf de regie over je leven en je herstelproces. Jouw verhaal is leidend, jij bent de specialist over je leven.

Maureen-Mayr-6

Het was een heel bijzondere ervaring. Ik kreeg prachtige inzichten waar ik nog nooit bijgekomen was. Ik zag letterlijk ramen ontstaan en muren afbrokkelen. Geweldig!

– Anita –

Ik voelde me op mijn gemak en Maureen is kundig, geduldig en kan goed luisteren en invoelen.

– Lise –

Holistische therapie

Tijdens het oefenen met de energetische behandelingen kwamen oude herinneringen naar boven. Mijn moeder had een ernstige zenuwaandoening en hierdoor veel pijn in haar benen. Ik zat nog op de lagere school en was de enige die deze pijn kon reduceren door met mijn handen over haar benen te wrijven. Hoe bijzonder is het dat ik onbewust toen al helende kwaliteiten inzette en dat ik mijn, opnieuw ontdekte, talent nu in mijn eigen praktijk mag gebruiken.

Je bent welkom

Met alle hoofdkennis, praktijkervaring, levenswijsheid, krachtige energie, prachtige methodieken en een dosis gezond verstand sta ik naast je.

We gaan samen de puzzelstukjes van je leven tot een overzichtelijk geheel bijeen leggen.

Heb je een vraag of wil je een behandeling boeken? Neem gerust contact met me op.

1 + 2 =