Selecteer een pagina

Tarieven

In mijn praktijk aan huis, centraal gelegen in het midden van Zeeland, op enkele minuten rijden van de A58, krijg je een behandeling op maat, waarbij we terug gaan naar de oorzaak van het probleem.

Door mijn kennis en jarenlange ervaring binnen de gezondheidszorg te combineren met de complementaire zorg en het gebruik van mijn energetische kwaliteiten, kom je tot nieuwe inzichten waardoor je zelf verder kunt op je levenspad.

contact-holistische-therapie-zeeland-1

Tarieven Holistische therapie

9

Kennismakingsgesprek - gratis

Circa 20 minuten, telefonisch, fysiek of via ZOOM/google meet

9

Consult € 75

Circa 1,5 uur, uitloop 10 per kwartier

9

Bach Bloesem Remedies € 5

In mijn praktijk bij een consult

9

Bach Bloesem Consult telefonisch € 1 p.m.

En € 7,50 per flesje (exclusief verzendkosten)

9

Huisbezoek € 75

Na overleg, circa 1,5 uur, uitloop 10 per kwartier.
Max 25 km, 0,50 per KM (heen en terug).
Evt. bijkomende kosten voor parkeren/tol.

Gezien de lange wachttijden bij de reguliere zorgverleners, zijn veel werkgevers bereid om de kosten van de behandeling (deels) te vergoeden. Hiervoor zijn aangepaste tarieven opvraagbaar.

No rain, no flowers

Veelgestelde vragen

Kan ik pinnen?

Pinnen is op dit moment niet mogelijk. Betaling kan ter plekke contant, per Tikkie of achteraf via een bankoverschrijving. De factuur wordt per mail verzonden maximaal een week na het consult.

Wordt het consult vergoed door de zorgverzekering?

Nee, de consulten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar, ondanks dat ik daar wel de passende papieren voor heb. Al jaren stel ik me bij iedere nieuwe wens van de zorgverzekeraar de vraag: ‘Wordt de cliënt hier beter van?’ Vrijwel altijd was het antwoord ‘nee’. Ik heb besloten geen tijd en energie meer te besteden aan onnodige administratie en formaliteiten, waarbij de focus ligt op controle en beheersen. Dit past niet bij hoe ik ben en hoe ik in de wereld sta.

Ik wil me vanuit vrijheid bezig kunnen houden met de inhoud van de behandeling en hierin  kwaliteit en verdieping aanbrengen. Het verkrijgen van goede zorg vraagt in mijn praktijk een financiële investering. Het voordeel hiervan is dat de privacy gewaarborgd blijft en er bij geen enkele instantie bekend is dat er een behandeltraject geweest is.

Ik kan binnen de praktijk 2 x per maand een consult bieden voor mensen op een sociaal minimum. Je bepaald zelf wat je de waarde vindt van het consult en wat je hiervoor wilt geven of kan missen. Mocht je gebruik  willen maken van deze optie, dan kan je contact opnemen om te vragen wanneer er een plek vrij is hiervoor.

Je bent welkom

Met alle hoofdkennis, praktijkervaring, levenswijsheid, krachtige energie, prachtige methodieken en een dosis gezond verstand sta ik naast je.

We gaan samen de puzzelstukjes van je leven tot een overzichtelijk geheel bijeen leggen.

Heb je een vraag of wil je een behandeling boeken? Neem gerust contact met me op.

13 + 5 =